Rüyada cin veya ruh görmek

Rüyada cin veya ruh görmek eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, yaşam enerjisine kavuşacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, büyük manevi zararlar yaşanacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine inanılır.

Rüyada cin veya ruh gördüyseniz:

  • Farkında olun veya olmayın bilinçaltınızda aldığınız kararlar var veya belli bir yöne doğru ilerliyorsunuz.

Rüyada cin veya ruh görmek yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, kendi işinin sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada şeytan veya cin görmek çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, işlerin çok kötü bir hale geleceğine yorulur.

Rüyada vişne veya kiraz görmek idealist kimse olacağına, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada aslan veya kaplan görmek maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada halı veya kilim görmek daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına işarettir.

Rüyada eşinizin veya partnerinizin sizi aldattığını görmek sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada su veya deniz görmek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada evinizin kapısının kırıldığını veya yandığını görmek aile içinde saadetinin artacağına, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments