Rüyada altın veya para görmek

Rüyada altın veya para görmek çok büyük zararlar edileceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına inanılır.

Rüyada altın veya para gördüyseniz:

  • İşyerinizdeki stresli ortamın verdiği huzursuzluk nedeniyle evinizde sinirsel patlamalar yaşayabilir, eşinize karşı kırıcı olabilirsiniz.

Rüyada altın veya para görmek maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın kaybetmek veya harcamak ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, bolluğun ve verimin de artacağına işaret etmektedir.

Rüyada öküz veya inek görmek şansının ve bahtının döneceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına delalet etmektedir.

Rüyada evinizin kapısının kırıldığını veya yandığını görmek muradın olacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına alamet eder.

Rüyada ağaç kesmek kökünden çıkarmak veya kırmak ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine delalet eder.

Rüyada nişan veya düğün görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına yorulur.

Rüyada inek veya dana görmek büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada horoz veya tavuk görmek zor bir döneme girileceğine, güneşli ve güzel günler yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments