Rüyada anne veya babanın öldüğünü görmek

Rüyada anne veya babanın öldüğünü görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, helal rızık elde edeceğine, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, her işinde hayırla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada anne veya babanın öldüğünü gördüyseniz:

  • Kendi tasarrufunuzda olan kaynaklarınızı önemli seçimler yapmak için kullanabilirsiniz.

Rüyada anne veya babanın öldüğünü görmek zengin bir hayata sahip olunacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada serçe öldürmek veya elinizde öldüğünü görmek eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine yorulur.

Rüyada deniz veya su görmek üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, yerinde saymayacağına yorulur.

Rüyada aslan veya kaplan görmek yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine delalettir.

Rüyada cin veya ruh görmek kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına rivayet eder.

Rüyada terlik veya ayakkabı görmek yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada su veya deniz görmek ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, hedeflerinin başarıya ulaşacağına inanılır.

Rüyada şeytan veya cin görmek sadece makamının değil kazancının da artacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments