Rüyada tavuk veya horoz görmek

Rüyada tavuk veya horoz görmek kendisini çok daha iyi hissedeceğine, şansın ve kısmetin açık olacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine tabir olunur.

Rüyada tavuk veya horoz gördüyseniz:

  • Oynanan bir oyunun ya da devam eden bir işin uygulanmasında net etkiniz olabilir.

Rüyada tavuk veya horoz görmek kolay ve zevkli hale geleceğine, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine rivayet eder.

Rüyada horoz veya tavuk görmek kötü yollara gireceğine, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada serçe öldürmek veya elinizde öldüğünü görmek lükse ve konfora kavuşacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine işarettir.

Rüyada halı veya kilim görmek çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada sakal kesmek veya tümüyle gidermek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın veya para görmek herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına işaret eder.

Rüyada eşinizin veya partnerinizin sizi aldattığını görmek hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağaç kesmek kökünden çıkarmak veya kırmak kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments