Rüyada eşinizin veya partnerinizin sizi aldattığını görmek

Rüyada eşinizin veya partnerinizin sizi aldattığını görmek günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, dertlerin sonlanacağına, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, kafasının rahat edeceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada eşinizin veya partnerinizin sizi aldattığını gördüyseniz:

  • Yanlız aşırı duygusallığınızı bir kenara bırakmalısınız.

Rüyada eşinizin veya partnerinizin sizi aldattığını görmek işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, çıkmaza gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada göl veya deniz görmek herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine alamet eder.

Rüyada ördek veya martı yumurtası görmek sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada terlik veya ayakkabı görmek stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, gelirinin bir kısmı ile geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir yere ateş etmek veya ateşle oynamak kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada inek veya dana görmek kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada anne veya babanın öldüğünü görmek kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın veya para görmek stresli ve zor günlerin yaşanacağına, içinin hafifleyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments