Rüyada ayak parmağının kanadığını görmek

Rüyada ayak parmağının kanadığını görmek çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, günah işlemekten korunacağına, yaklaşan güzel günlere, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine delalet eder.

Rüyada ayak parmağının kanadığını gördüyseniz:

  • Dostlarınızın verdikleri tavsiyeler size çok çekici görünseler bile onları sonraya bırakmanız daha iyi olabilir.

Rüyada ayak baş parmağının kanadığını görmek yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayak parmağının kanadığını görmek sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, fakir fukaraya yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada baş parmağının kanadığını görmek patron koltuğuna yükseleceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına delalettir.

Rüyada parmağını kanatmak daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada parmağının kesildiğini ve kanadığını görmek eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Rüyada işaret parmağının kanadığını görmek yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine yorulur.

Rüyada parmağın kanadığını görmek maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada parmağının kanadığını görmek iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments