Rüyada işaret parmağının kanadığını görmek

Rüyada işaret parmağının kanadığını görmek daha kötü günler yaşayacağına, çok eğleneceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, hayatını yoluna sokacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, gelişiminin hız kazanacağına, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada işaret parmağının kanadığını gördüyseniz:

  • Bir konuk sizi arıyor.

Rüyada işaret parmağının kanadığını görmek iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına rivayet eder.

Rüyada sol işaret parmak çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına delalettir.

Rüyada yüzüğü işaret parmağına takmak hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, duygularının ön plana çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada işaret parmağına kına yakmak kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine inanılır.

Rüyada işaret parmağında yara görmek iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına tabir olunur.

Rüyada işaret parmağın kesildiğini görmek muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine işaret etmektedir.

Rüyada parmakla işaret edilmek çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada işaret parmağı kesmek çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments