Rüyada ayak baş parmağının kanadığını görmek

Rüyada ayak baş parmağının kanadığını görmek yakın çevresine fikir danışacağına, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, yüksek diploma alacağına, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, işinin de hep yürüyeceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayak baş parmağının kanadığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda dengeler sizden yana olmayabilir.

Rüyada ayak baş parmağının kanadığını görmek para sıkıntısının olmayacağına, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine yorulur.

Rüyada baş parmağının kanadığını görmek elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada ayak parmağının kanadığını görmek dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak baş parmak görmek sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına delalettir.

Rüyada ayak baş parmağının kesildiğini görmek rüyayı gören kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, kazancın her daim artacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayak baş parmağının tırnağını kesmek ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına alamet eder.

Rüyada ayak baş parmak kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine inanılır.

Rüyada ayak baş parmağını kesmek sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments