Rüyada parmağını kanatmak

Rüyada parmağını kanatmak çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, güven kaybına uğrayacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada parmağını kanatmak gördüyseniz:

  • Genelde oldukça olumlu diyaloglar içerisinde olabileceğiniz bir bayram sürecindesiniz.

Rüyada yüzük parmağının kanadığını görmek zenginliğinin süreceğine, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine delalettir.

Rüyada parmağının kanadığını görmek kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada baş parmağının kanadığını görmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada parmağın kanadığını görmek kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine delalettir.

Rüyada parmağını kanatmak patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, çok sıkıntılı bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayak baş parmağının kanadığını görmek hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada parmağının kesildiğini ve kanadığını görmek insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine işaret eder.

Rüyada işaret parmağının kanadığını görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments