Rüyada parmağın kanadığını görmek

Rüyada parmağın kanadığını görmek ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, hayat standartlarının yüksek olacağına, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, yeni mallara kavuşacağına alamet eder.

Rüyada parmağın kanadığını gördüyseniz:

  • İmkansız olana değil yapabileceklerinize odaklanmalısınız.

Rüyada ayak parmağının kanadığını görmek ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına işaret eder.

Rüyada baş parmağının kanadığını görmek hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine işarettir.

Rüyada işaret parmağının kanadığını görmek geçim sıkıntısı yaşanacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine tabir olunur.

Rüyada parmağın kanadığını görmek kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, kendisini allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine yorulur.

Rüyada başkasının parmağının kanadığını görmek rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine inanılır.

Rüyada ayak baş parmağının kanadığını görmek kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, sorunlu bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada parmağının kesildiğini ve kanadığını görmek kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına yorulur.

Rüyada yüzük parmağının kanadığını görmek çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments