Rüyada parmağının kanadığını görmek

Rüyada parmağının kanadığını görmek duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına alamet eder.

Rüyada parmağının kanadığını gördüyseniz:

  • Rekabetçi yönünüzü hafife alan bazı kişiler ilerlemek istediğiniz önemli bir yolda sizi engellemeye çalışabilirler.

Rüyada başkasının parmağının kanadığını görmek trend olan bir markanın başına geçileceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına işarettir.

Rüyada parmağın kanadığını görmek sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına yorulur.

Rüyada parmağını kanatmak uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına delalettir.

Rüyada ayak baş parmağının kanadığını görmek tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine delalettir.

Rüyada parmağının kanadığını görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına alamet eder.

Rüyada parmağının kesildiğini ve kanadığını görmek onlar adına aç insanları doyuracağına, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine işarettir.

Rüyada ayak parmağının kanadığını görmek insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine inanılır.

Rüyada işaret parmağının kanadığını görmek kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, refah düzeyinin düşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments