Rüyada baş parmağının kanadığını görmek

Rüyada baş parmağının kanadığını görmek rahat edeceği bir döneme gireceğine, amaçlardan sapmaya, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada baş parmağının kanadığını gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi paylaşabilir, birlikte zaman geçirmekten hoşlandığınız kişileri ziyaret edebilir, yolculuk yapabilir veya bir topluluk aktivitesine dahil olmanızı sağlayabilecek planlar yapabilirsiniz.

Rüyada baş parmağının kanadığını görmek maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine işarettir.

Rüyada ayak baş parmağının kanadığını görmek sıkıntılı günler geçirileceğine, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine işaret eder.

Rüyada parmağını kanatmak yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine alamet eder.

Rüyada parmağının kanadığını görmek sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada parmağının kesildiğini ve kanadığını görmek kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına delalet etmektedir.

Rüyada parmağın kanadığını görmek yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine delalet eder.

Rüyada başkasının parmağının kanadığını görmek sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine yorulur.

Rüyada yüzük parmağının kanadığını görmek işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Demet

Günaydın Rüyam da küçük köpek tarafından sağ baş parmağın ısırdığıni gördüm ve çok kanadı acı çok hafif di yerlere kan damlıyor du