Rüyada parmaklarının kesildiğini görmek

Rüyada parmaklarının kesildiğini görmek zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada parmaklarının kesildiğini gördüyseniz:

  • Her konunun sonunda tatmin ya da başarı sizi bekliyor.

Rüyada küçük parmağının kesildiğini görmek zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına delalettir.

Rüyada parmaklarının kesildiğini görmek hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına işaret eder.

Rüyada ayak baş parmağının kesildiğini görmek aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına delalet eder.

Rüyada işaret parmağı kesildiğini görmek kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada parmağımın kesildiğini görmek maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, yeni bir çevre edinileceğine alamet eder.

Rüyada kızının parmağının kesildiğini görmek hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına delalet etmektedir.

Rüyada parmak kesilmesi kan görmek başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine rivayet eder.

Rüyada birinin parmaklarının kesildiğini görmek maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments