Rüyada kızının parmağının kesildiğini görmek

Rüyada kızının parmağının kesildiğini görmek ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, iyilik bulacağına, şifa edineceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına delalettir.

Rüyada kızının parmağının kesildiğini gördüyseniz:

  • Evde yapmak istediğiniz değişikliklere zaman ayırmanız ya da özel meraklarınızla ilgilenmeniz sizi bir süre sonra uyuşukluktan kurtararak daha farklı şeylerle ilgilenmenize neden olabilirler.

Rüyada kızının parmağının kesildiğini görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada parmağın kesildiğini görmek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine alamet eder.

Rüyada başkasının parmaklarının kesildiğini görmek yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzük parmağının kesildiğini görmek zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada parmakların kesilmesini görmek borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının ayak parmaklarının kesildiğini görmek kalbindeki kuşkulardan arınacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine inanılır.

Rüyada parmağın kesilmesini görmek projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine işarettir.

Rüyada parmaklarının kesilmesini görmek işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments