Rüyada işaret parmağı kesildiğini görmek

Rüyada işaret parmağı kesildiğini görmek rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, hayallerinin peşinden gideceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine işaret eder.

Rüyada işaret parmağı kesildiğini gördüyseniz:

  • Farklı prensipleri, ölçüleri veya yaşam tarzı olan bir kişiyle ilişkinizi sorgulamanız duygusal sorunlara neden olabilir.

Rüyada işaret parmağın kesildiğini görmek hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, verilen kararların geri çekileceğine delalettir.

Rüyada işaret parmağı kesildiğini görmek elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada işaret parmağına kına yakmak kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, güveninin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada işaret parmağında yara görmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına tabir olunur.

Rüyada yüzüğü işaret parmağına takmak son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, haneden birinin ayrılacağına alamet eder.

Rüyada işaret parmağa yüzük takmak kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada işaret parmağının kanadığını görmek kavgaların büyüyeceğine, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına inanılır.

Rüyada sol işaret parmak hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments