Rüyada birinin parmaklarının kesildiğini görmek

Rüyada birinin parmaklarının kesildiğini görmek iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin parmaklarının kesildiğini gördüyseniz:

  • Etkilemek istediğiniz kişiler varsa, daha az konuşmalı daha çok şey yapmalısınız.

Rüyada ayak baş parmağının kesildiğini görmek rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına işarettir.

Rüyada birinin parmağının kesildiğini görmek mutlu bir yuvaya sahip olacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada küçük parmağının kesildiğini görmek kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına rivayet eder.

Rüyada yüzük parmağının kesildiğini görmek sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına işaret eder.

Rüyada parmağımın kesildiğini görmek aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, nazar eden insanların haddini bildireceğine rivayet eder.

Rüyada ayak parmaklarının kesildiğini görmek onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, rahatlık ve ferahlık bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada baş parmağın kesilmesini görmek sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının ayak parmaklarının kesildiğini görmek iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments