Rüyada küçük parmağının kesildiğini görmek

Rüyada küçük parmağının kesildiğini görmek işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, haksızlıklara da karşı geleceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, sorunlarını bu sayede çözeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küçük parmağının kesildiğini gördüyseniz:

  • Sizde hayal kırıklığı yaratacak olsa bile, özel hayatınıza ilişkin konumunuz hakkında dürüst olmalısınız.

Rüyada küçük parmağının kesildiğini görmek işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına yorulur.

Rüyada başkasının parmaklarının kesildiğini görmek tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına rivayet eder.

Rüyada parmağının kesilmesini görmek itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada baş parmağın kesildiğini görmek nasiplerini alacağına, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının parmağının kesildiğini görmek atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada serçe parmağının kesildiğini görmek şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına yorulur.

Rüyada parmak kesilmesi kan görmek rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada parmakların kesildiğini görmek yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments