Rüyada ayak baş parmağının kesildiğini görmek

Rüyada ayak baş parmağının kesildiğini görmek işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, iş hayatında zarar edileceğine, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, küskünlük yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayak baş parmağının kesildiğini gördüyseniz:

  • Moralinizin bozulduğu noktada yaratıcı düşünmek size iyi gelecek.

Rüyada ayak baş parmağının kesildiğini görmek arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine delalettir.

Rüyada baş parmağın kesilmesini görmek ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine delalettir.

Rüyada baş parmağın kesildiğini görmek allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada baş parmağının kesildiğini görmek ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına işaret eder.

Rüyada ayak parmağının kesildiğini görmek günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının ayak parmaklarının kesildiğini görmek başarısının ve mutluluğunun artacağına, zorlukların artacağına yorulur.

Rüyada ayak parmaklarının kesildiğini görmek yaptığı işlerin küçümseneceğine, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna yorulur.

Rüyada ayak baş parmak yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments