Rüyada parmak kesilmesi kan görmek

Rüyada parmak kesilmesi kan görmek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada parmak kesilmesi kan gördüyseniz:

  • Aşk lişkilerinize fazla zaman ayıramayacaksınız.

Rüyada parmak kesilmesi kan görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, rüya sahibinin hayatının kolaylaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmağının kesildiğini görmek kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada ayak parmağının kesildiğini görmek elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzük parmağının kesildiğini görmek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada parmak kesildiğini görmek geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmağının kesilmesini görmek işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına yorulur.

Rüyada baş parmağının kesildiğini görmek dertlerinin sona ereceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine tabir olunur.

Rüyada ayak baş parmağının kesildiğini görmek elindekileri de kaptıracağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments