Rüyada parmağımın kesildiğini görmek

Rüyada parmağımın kesildiğini görmek karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parmağımın kesildiğini gördüyseniz:

  • Belli bir ilişkiyi veya projeyi devam ettirmek ya da başlatmak için ilginç fikirleriniz olabilir.

Rüyada şehadet parmağının kesildiğini görmek her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada parmaklarının kesildiğini görmek aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına işaret eder.

Rüyada işaret parmağı kesildiğini görmek şansın önünün kesileceğine, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına inanılır.

Rüyada birinin parmaklarının kesildiğini görmek destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada parmağının kesildiğini ve kanadığını görmek girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının parmaklarının kesildiğini görmek sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına tabir olunur.

Rüyada sol elin parmaklarının kesildiğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, galibiyetlerinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada serçe parmağının kesildiğini görmek kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, mallarının da hayırlı olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments