Rüyada köpeğin civciv yediğini görmek

Rüyada köpeğin civciv yediğini görmek aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, idealist kimse olacağına, insanlığıyla herkese örnek olacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine alamet eder.

Rüyada köpeğin civciv yediğini gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, şansınızı akıllıca kullanmalısınız.

Rüyada köpeğin civciv yediğini görmek çok büyük bir sevinç duyulacağına, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına işarettir.

Rüyada civciv yediğini görmek sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine rivayet eder.

Rüyada kedinin civcivi yediğini görmek herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına işaret eder.

Rüyada kedinin civciv yediğini görmek borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına işarettir.

Rüyada civciv ve köpek görmek huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpek ve civciv görmek sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine inanılır.

Rüyada köpeği yedirmek çok günah işleyeceğine, işlerinde bir aksama yaşayacağına yorulur.

Rüyada köpeğin fare yediğini görmek problemlerin çözüme kavuşacağına, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments