Rüyada civciv yediğini görmek

Rüyada civciv yediğini görmek anne babanın birbirine düşeceğine, sorunları başarıyla çözmeye, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hedefine çok kolay ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada civciv yediğini gördüyseniz:

  • Yardım ya da teklifleri geri çevirmemenizde fayda var.

Rüyada köpeğin civciv yediğini görmek yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, büyük bir işe kavuşacağına delalettir.

Rüyada civciv yediğini görmek ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına delalettir.

Rüyada kedinin civciv yediğini görmek aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kedinin civcivi yediğini görmek girdiği her işte büyük adımlar atacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine rivayet eder.

Rüyada sarı ve siyah civciv görmek problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada civciv ve yumurtasını görmek sorunların ortadan kaldırılacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada civcivi öldürmek atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına rivayet eder.

Rüyada tavuk ve civcivler görmek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, geçim derdinin son bulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments