Rüyada kedinin civciv yediğini görmek

Rüyada kedinin civciv yediğini görmek aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine işarettir.

Rüyada kedinin civciv yediğini gördüyseniz:

  • İş, keyif ya da bilgi edinme maksatlı yolculuklar söz konusu olabilir.

Rüyada kedinin civciv yediğini görmek üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına tabir olunur.

Rüyada kedinin civcivi yediğini görmek büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, aile içinde husumet gelişeceğine işarettir.

Rüyada civciv yediğini görmek güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, çevredeki insanlardan da destek alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpeğin civciv yediğini görmek yeni bir eve sahip olunacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada kedi ve civciv görmek maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedi civciv görmek hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına tabir olunur.

Rüyada civciv ve kedi görmek rahatının ve gelirinin artacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada civcivi kediden kurtarmak sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments