Rüyada kedinin civcivi yediğini görmek

Rüyada kedinin civcivi yediğini görmek bilgin ve usta kişi haline geleceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada kedinin civcivi yediğini gördüyseniz:

  • Kendi işinizi kendiniz yapın.

Rüyada kedinin civciv yediğini görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına inanılır.

Rüyada kedinin civcivi yediğini görmek zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına alamet etmektedir.

Rüyada köpeğin civciv yediğini görmek eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına yorulur.

Rüyada civciv yediğini görmek maddi zarara gireceğine, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına delalet eder.

Rüyada civciv yiyen kedi görmek hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada civciv ve kedi görmek aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına alamet eder.

Rüyada kedi ve civciv görmek kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, zor zamanların böylece geride kalacağına işaret eder.

Rüyada kedi civciv görmek ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments