Rüyada köpeğin fare yediğini görmek

Rüyada köpeğin fare yediğini görmek bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada köpeğin fare yediğini gördüyseniz:

  • Bir olasılık olarak da başka bir kadınla ciddi seviyede kavga durumun girebilirsiniz.

Rüyada köpeğin fare yediğini görmek çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada köpeğin fareyi yediğini görmek malın ve paranın da arttıkça artacağına, parasını ve malını kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada farenin kediyi yediğini görmek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada fare yediğini görmek rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, işlerin düzgün gideceğine işarettir.

Rüyada birinin fare yediğini görmek güvenlikli bir siteye taşınılacağına, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının fare yediğini görmek ibadete ağırlık verileceğine, hayırlı işe yorulur.

Rüyada farenin fareyi yediğini görmek kurtuluşa kavuşacağına, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına işarettir.

Rüyada başka birinin fare yediğini görmek yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, rızkının kesileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments