Rüyada köpeği yedirmek

Rüyada köpeği yedirmek yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra allah’ın izni ile şifa bulacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, kazancın yetmez olacağına, kötü yönde hareket edeceğine, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine alamet eder.

Rüyada köpeği yedirmek gördüyseniz:

  • Herşeyi tamamen kavramadan harekete geçmemelisiniz.

Rüyada köpeğin kemik yediğini görmek hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, zor durumda kalacağına inanılır.

Rüyada köpeğin yılan yediğini görmek yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpeğe ekmek yedirmek dertlerinin dermanını bulacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin köpek yediğini görmek evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına işaret eder.

Rüyada köpek yediğini görmek kardeşlerin birbirine destek vereceğine, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine inanılır.

Rüyada köpek eti yedirmek amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada köpek balığının birini yediğini görmek bayram tadında bir ömür geçireceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına yorulur.

Rüyada köpeğin fare yediğini görmek kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments