Rüyada köpek ve civciv görmek

Rüyada köpek ve civciv görmek kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına yorulur.

Rüyada köpek ve civciv gördüyseniz:

  • Yeni ortaya çıkan haberlere veya bilgilere göre sizin için hangi yönde ilerlemenin doğru olacağını daha rahat bulabilirsiniz.

Rüyada civciv ve köpek görmek kısa süre içinde işten çıkılacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına işarettir.

Rüyada köpeğin civciv yediğini görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpek ve civciv görmek bir sebeple kendi içine kapanacağına, sağlık sorunlarının geçici olacağına yorulmaktadır.

Rüyada suyun içinde civciv görmek tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine alamet etmektedir.

Rüyada civciv yumurtası görmek hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına delalettir.

Rüyada ördek yavrusu ve civciv görmek zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, huzurlu ve sağlıklı olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada civciv kesmek gönül gözünün açılacağına, dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına işarettir.

Rüyada civciv ölüsü görmek maddi olarak zayıflayacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments