Rüyada civciv ve köpek görmek

Rüyada civciv ve köpek görmek çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, prestij kaybı yaşanacağına, geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada civciv ve köpek gördüyseniz:

  • Çok fazla konuşmak veya bilgi paylaşmak doğru olmayabilir.

Rüyada civciv ve köpek görmek ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada köpeğin civciv yediğini görmek kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, düşmanına galip geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada köpek ve civciv görmek sevaplarıyla allah’ın sevgisini kazanacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ördek civcivi görmek eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, belli bir kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada kümeste civciv görmek eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine delalettir.

Rüyada civciv kesmek maddi sıkıntıların vuku bulacağına, kazalardan, belalardan korunacağına yorulmaktadır.

Rüyada horoz ve civciv görmek çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, bazı operasyonlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada iki tane civciv görmek cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments