Rüyada kedi kuyruğu koparmak

Rüyada kedi kuyruğu koparmak işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına yorulur.

Rüyada kedi kuyruğu koparmak gördüyseniz:

  • Tutkulu yaklaşımlar tanınmanızı ya da imajınızı güçlendirmenizi sağlayabilir.

Rüyada kedinin kuyruğunu kesmek şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, istenmeyen olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuyruksuz kedi görmek sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedi kuyruğunun koptuğunu görmek işlerin yeni kapılar açacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kopmuş kedi kuyruğu görmek kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına işaret eder.

Rüyada kedi kuyruğu koparmak bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza alamet eder.

Rüyada kedi kuyruğuna basmak kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına inanılır.

Rüyada kedinin kuyruğuna basmak aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi kuyruğu yemek güzel ve hayırlı günler geçireceğine, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments