Rüyada kedinin kuyruğunu kesmek

Rüyada kedinin kuyruğunu kesmek gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, işsiz ise işe gireceğine, kafasının ve içinin rahatlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, sıkıntılardan kurtulmaya delalet etmektedir.

Rüyada kedinin kuyruğunu kesmek gördüyseniz:

  • Zor da gelse bunu yapmalısınız.

Rüyada kedi kuyruğu kesmek çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedinin kuyruğunu kesmek kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine delalet eder.

Rüyada at kuyruğu kesmek çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine delalettir.

Rüyada akrep kuyruğunu kesmek maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına yorulur.

Rüyada köpeğin kuyruğunu kesmek garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, kişinin afiyette olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılan kuyruğunu kesmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına tabir olunur.

Rüyada yılanın kuyruğunu kesmek tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedi kuyruğu görmek hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments