Rüyada kedi kuyruğunun koptuğunu görmek

Rüyada kedi kuyruğunun koptuğunu görmek kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi kuyruğunun koptuğunu gördüyseniz:

  • Pazarlık yapmanızı gerektiren durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada kopmuş kedi kuyruğu görmek buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedi kuyruğunun koptuğunu görmek sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada uzun kuyruklu kedi görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kedi kuyruğu görmek tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına alamet eder.

Rüyada kedi kuyruğu koparmak sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine yorulur.

Rüyada kedinin kuyruğunu kesmek yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedi kuyruğuna basmak kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi kuyruğu yemek kırgınlıkların biteceğine, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments