Rüyada kopmuş kedi kuyruğu görmek

Rüyada kopmuş kedi kuyruğu görmek kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, verimin her geçen gün artacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine delalet eder.

Rüyada kopmuş kedi kuyruğu gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla bir araya gelebilir veya bir süredir görmediğiniz kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kedi kuyruğuna basmak yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine alamet eder.

Rüyada kuyruğu kopmuş kedi görmek sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, kazancının tükenmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedi kuyruğu kesmek bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedinin kuyruğunun koptuğunu görmek büyük sorunlar yaşayacağına, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedi kuyruğu yemek aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedi kuyruğunun koptuğunu görmek hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, verilen emeklerin karşılığını bulacağına inanılır.

Rüyada kedinin kuyruğunu kesmek elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, garanti olacak bir yer edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedi kuyruğu koparmak uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments