Rüyada kedinin kuyruğuna basmak

Rüyada kedinin kuyruğuna basmak dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedinin kuyruğuna basmak gördüyseniz:

  • Ruhsal, maddi veya gayrimenkullerinizi ilgilendiren konularda yaratıcı fikirlerle karşı karşıya gelebilirsiniz.

Rüyada kedinin kuyruğuna basmak hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına işarettir.

Rüyada kedi kuyruğuna basmak hasret gidereceğine, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada farenin kuyruğuna basmak edilen duaların allah katında karşılığını bulacağına, isteklerinin erteleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılanın kuyruğuna basmak elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, bilge ve alim kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpeğin kuyruğuna basmak çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine işaret eder.

Rüyada kedinin kuyruğunun koptuğunu görmek hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedinin kuyruğunu koparmak elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada kopmuş kedi kuyruğu görmek olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments