Rüyada kuyruksuz kedi görmek

Rüyada kuyruksuz kedi görmek ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, ileriye gideceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada kuyruksuz kedi gördüyseniz:

  • Kariyerinize veya iş hayatınıza olumlu etkisi olacak kişilerle iletişim kurmalısınız.

Rüyada kedi kuyruğu yemek bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine rivayet eder.

Rüyada kuyruğu kopmuş kedi görmek tatlı yorgunluklar yaşayacağına, allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada kedinin kuyruğunu koparmak zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada kedi kuyruğu görmek uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, insanlarla bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedi kuyruğuna basmak kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kopmuş kedi kuyruğu görmek dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına inanılır.

Rüyada kedi kuyruğunun koptuğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedinin kuyruğuna basmak işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments