Rüyada kedi kuyruğu yemek

Rüyada kedi kuyruğu yemek hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, atılıma geçeceğine, çok üzüntülü yollardan geçeceğine, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, işinde büyük başarı elde edeceğine, sevinçli haberlerin alınacağına inanılır.

Rüyada kedi kuyruğu yemek gördüyseniz:

  • Gelişmelerin büyüsüne kapılan yakınlarınızın sizi hızlı karar vermeye zorlamalarına kulak asmamalısınız.

Rüyada kedi kuyruğu yemek sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına alamet eder.

Rüyada kedinin kuyruğunu koparmak kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, konforunun yerinde olacağına işarettir.

Rüyada kuyruğu kopmuş kedi görmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi kuyruğu koparmak yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun kuyruklu kedi görmek sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına tabir olunur.

Rüyada kedi kuyruğu görmek daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuyruksuz kedi görmek güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, daima ona hürmet göstereceğine tabir olunur.

Rüyada kedi kuyruğunun koptuğunu görmek kazancın gittikçe azalacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments