Rüyada kedi kuyruğuna basmak

Rüyada kedi kuyruğuna basmak dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine alamet eder.

Rüyada kedi kuyruğuna basmak gördüyseniz:

  • Affedici olmaya çalışın.

Rüyada kedinin kuyruğuna basmak kötü işlere girmeyeceğine, ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Rüyada kedi kuyruğuna basmak çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanın kuyruğuna basmak bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına rivayet eder.

Rüyada farenin kuyruğuna basmak hile ile mal elde edeceğine, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine işaret eder.

Rüyada köpeğin kuyruğuna basmak yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun kuyruklu kedi görmek hakkını savunamayacağına, devlete hizmet etmeye işaret eder.

Rüyada kuyruksuz kedi görmek iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına inanılır.

Rüyada kedinin kuyruğunu kesmek hayal ettiği şeylere kavuşacağına, hayatın rüya sahibine güleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments