Rüyada gökyüzünden toprak yağdığını görmek

Rüyada gökyüzünden toprak yağdığını görmek çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, rüya sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden toprak yağdığını gördüyseniz:

  • İşyerinizde, çalışma arkadaşlarınızla hoş olmayan tartışmalara girebilirsiniz.

Rüyada gökyüzünden toprak yağdığını görmek rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, maddi açıdan zarar edileceğine işarettir.

Rüyada gökyüzünden taş yağdığını görmek kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, kazancının ve zenginliğinin artacağına tabir olunur.

Rüyada gökyüzünden nur yağdığını görmek rızkının kesilmeyeceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada gökyüzünden ateş yağdığını görmek mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada gökyüzünden para yağdığını görmek yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına delalet eder.

Rüyada gökyüzünden yağmur yağdığını görmek el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine alamet eder.

Rüyada gökyüzünden yıldız yağdığını görmek aksiliklerin son bulacağına, terfi alacağına inanılır.

Rüyada gökyüzünden balık yağdığını görmek kendisini kazanmaya odaklayacağına, kişinin ağız tadına kavuşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments