Rüyada gökyüzünden taş yağdığını görmek

Rüyada gökyüzünden taş yağdığını görmek tövbelerinin allah’a ulaşacağına, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok kötü günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada gökyüzünden taş yağdığını gördüyseniz:

  • Kötü ya da yararsız alışkanlıklarınızdan kurtulmanız gerekiyor.

Rüyada gökyüzünden taş yağdığını görmek çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden yıldız yağdığını görmek ele geçen paranın daha da artacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada gökyüzünden balık yağdığını görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada gökyüzünden ateş yağdığını görmek hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzünden para yağdığını görmek zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada gökyüzünden nur yağdığını görmek anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada gökyüzünden yağmur yağdığını görmek duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine işarettir.

Rüyada gökyüzünden toprak yağdığını görmek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments