Rüyada gökyüzünden yağmur yağdığını görmek

Rüyada gökyüzünden yağmur yağdığını görmek moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine, maddi ve manevi olarak destek göreceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünden yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük kazançlı yaırımlar konusunda şanslısınız.

Rüyada gökyüzünden yağmur yağdığını görmek amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, daima ona hürmet göstereceğine işaret eder.

Rüyada gökyüzünden yıldız yağdığını görmek yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına delalet eder.

Rüyada gökyüzünden para yağdığını görmek sevinçli ve güzel bir haber almaya, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünden taş yağdığını görmek sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden nur yağdığını görmek kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünden balık yağdığını görmek işlerin devam edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden ateş yağdığını görmek ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, bunun kendisine büyük güç vereceğine işarettir.

Rüyada gökyüzünden toprak yağdığını görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments