Rüyada gökyüzünden ateş yağdığını görmek

Rüyada gökyüzünden ateş yağdığını görmek el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, rahat bir hayat sağlayacağına, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, takdir edileceği işler yapacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine rivayet eder.

Rüyada gökyüzünden ateş yağdığını gördüyseniz:

  • Şu sıralar tanışacağınız yeni insanlarla kalıcı dostluklar kurmanız mümkün.

Rüyada gökyüzünden ateş yağdığını görmek daha rahat para kazanacağına, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına inanılır.

Rüyada gökyüzünden yağmur yağdığını görmek işlerlik kazanıp insanla dolacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine tabir olunur.

Rüyada gökyüzünden taş yağdığını görmek yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına yorulur.

Rüyada gökyüzünden toprak yağdığını görmek dini vecibelerini yerine getireceğine, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada gökyüzünden balık yağdığını görmek çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına işarettir.

Rüyada gökyüzünden yıldız yağdığını görmek kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, aksiliklerin aşılacağına tabir olunur.

Rüyada gökyüzünden nur yağdığını görmek dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine inanılır.

Rüyada gökyüzünden para yağdığını görmek hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments