Rüyada gökyüzünden para yağdığını görmek

Rüyada gökyüzünden para yağdığını görmek işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada gökyüzünden para yağdığını gördüyseniz:

  • Üzerinizde otorite sahibi olan kimselerle karşılıklı olarak gerilimleriniz olabilir.

Rüyada gökyüzünden para yağdığını görmek helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, kusurların ve günahların telafi edileceğine işarettir.

Rüyada gökyüzünden yağmur yağdığını görmek islami olarak allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, hüsrana uğratacağına alamet eder.

Rüyada gökyüzünden yıldız yağdığını görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden balık yağdığını görmek saygı göreceğine, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına inanılır.

Rüyada gökyüzünden nur yağdığını görmek ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünden taş yağdığını görmek yaşamına heyecan ve renk geleceğine, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine delalettir.

Rüyada gökyüzünden toprak yağdığını görmek elindekileri kaybedeceğine, rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine inanılır.

Rüyada gökyüzünden ateş yağdığını görmek onlardan yana üzüntüye düşeceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments