Rüyada gökyüzünden nur yağdığını görmek

Rüyada gökyüzünden nur yağdığını görmek aldığı güzel haberin kısa süreceğine, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, büyük bir rahatlama yaşayacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünden nur yağdığını gördüyseniz:

  • Uzun süredir devam eden işler tamamlanabilir, beklenen cevaplar gelebilir veya bazı işler sona erebilir.

Rüyada gökyüzünden nur yağdığını görmek hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada nur yağdığını görmek hayatın belli bir düzene oturacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada üzerine nur yağdığını görmek kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine delalet eder.

Rüyada gökten nur yağdığını görmek büyük bir makama geleceğine, şans ve kısmet elde edeceğine işarettir.

Rüyada nur yağmak ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine delalettir.

Rüyada gökyüzünde nur görmek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada gökyüzünden nur indiğini görmek yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine rivayet eder.

Rüyada gökyüzünden yıldız yağdığını görmek kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments