Rüyada göğsünde kurşun yarası görmek

Rüyada göğsünde kurşun yarası görmek üzüleceğine ve kırılacağına, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, adından konuşulur olacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına yorulur.

Rüyada göğsünde kurşun yarası gördüyseniz:

  • Olan biteni tam olarak anlayabilmek için zaman istemelisiniz.

Rüyada göğsünde kurşun yarası görmek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına yorulur.

Rüyada göğsünde kurşun görmek gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına yorulur.

Rüyada göğsünden kurşunla vurulmak aile içinde geçiminin zorlaşacağına, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurşunla göğsünden vurulmak yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada göğsünden kurşunlanmak kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına işaret eder.

Rüyada kurşunla yaralandığını görmek kişinin her zaman sosyal biri olacağına, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kurşunla yaralanmak şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, işlerinin yarım kalacağına tabir olunur.

Rüyada karnında kurşun yarası görmek ekmeğinin kesilmeyeceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments