Rüyada göğsünden kurşunlanmak

Rüyada göğsünden kurşunlanmak ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, dualarına karşılık alacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, parasının ve canın güvende olacağına, birikiminin artacağına işarettir.

Rüyada göğsünden kurşunlanmak gördüyseniz:

  • Size ilham veren kişilerle ilgili yeni buluşlar söz konusu olabilir.

Rüyada göğsünden kurşunla vurulmak eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine inanılır.

Rüyada kurşunla göğsünden vurulmak zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada göğsünde kurşun yarası görmek çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada göğsünde kurşun görmek eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına inanılır.

Rüyada göğsünden kurşunlanmak dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurşun eritmek yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kolunda kurşun görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına inanılır.

Rüyada ayaktan kurşunla vurulmak uğranılan zararın paylaşılacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments