Rüyada karnında kurşun yarası görmek

Rüyada karnında kurşun yarası görmek bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada karnında kurşun yarası gördüyseniz:

  • Bazı kişiler tavsiyelerinizi önemsemeyebilir, manipulatif davranmamakta fayda var.Farklı konulara, yaşam tarzlarına ya da felsefelere ilginizi arttırabilecek tartışmalara katılabilirsiniz.

Rüyada karnında kurşun yarası görmek bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, duaların allah katında karşılığını bulacağına alamet eder.

Rüyada birinin kurşunla yaralandığını görmek deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına tabir olunur.

Rüyada vücudunda kurşun yarası görmek çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurşunlanarak yaralanmak eşlerin arasına kara kedi gireceğine, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurşunla yaralanmak işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine işarettir.

Rüyada göğsünde kurşun yarası görmek kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Rüyada kurşunla yaralandığını görmek sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada kurşunlanarak yaralandığını görmek yaşadığı zorluğun biteceğine, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments