Rüyada göğsünden kurşunla vurulmak

Rüyada göğsünden kurşunla vurulmak çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, talihinizin artacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, düzenin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada göğsünden kurşunla vurulmak gördüyseniz:

  • Yeni kişisel gelir kaynakları yaratmaya çalışın.

Rüyada göğsünden kurşunla vurulmak mesleğindeki başarısının artacağına, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına alamet eder.

Rüyada kurşunla göğsünden vurulmak sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına tabir olunur.

Rüyada göğsünden kurşunlanmak sorunlarından bu sayede kurtulacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalettir.

Rüyada göğsünde kurşun görmek çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada göğsünde kurşun yarası görmek alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine inanılır.

Rüyada kurşunlanmak vurulmak sıkıntılarının daha da artacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada boynundan kurşunla vurulmak dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kurşunlanarak vurulmak ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments