Rüyada kurşunla göğsünden vurulmak

Rüyada kurşunla göğsünden vurulmak kendisiyle övüneceğine, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, alnına sürülen lekeden allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, işinden geri kalacağına işaret eder.

Rüyada kurşunla göğsünden vurulmak gördüyseniz:

  • Kafa karışıklıkları ya da genel anlamda karışıklıklar söz konusu olabilir.

Rüyada göğsünden kurşunla vurulmak eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada kurşunla göğsünden vurulmak üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada göğsünde kurşun yarası görmek bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine delalet eder.

Rüyada göğsünde kurşun görmek beyaz ise güzel bir haber alınacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada göğsünden kurşunlanmak maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurşunla kafadan vurulmak çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına işarettir.

Rüyada tek kurşunla vurulmak zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine delalettir.

Rüyada sırtından kurşunla vurulmak sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments