Rüyada kurşunla yaralandığını görmek

Rüyada kurşunla yaralandığını görmek maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, işinde itibar edineceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, gerginliğin biteceğine, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına alamet eder.

Rüyada kurşunla yaralandığını gördüyseniz:

  • Bir diğer ihtimal de, ruhen kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilecek danışmanlardan akıl almaya başlamanız olabilir.

Rüyada karnında kurşun yarası görmek mallarının ve parasının çoğalacağına, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kurşunla sırtından yaralanmak büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, güvensizliğini yeneceğine delalettir.

Rüyada kurşunla yaralandığını görmek iş hayatında terfi alınacağına, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine yorulur.

Rüyada kurşunlanarak yaralandığını görmek kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurşunlanarak yaralanmak ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin kurşunla yaralandığını görmek gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kurşunla yaralanmak karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vücudunda kurşun yarası görmek kolay yollardan rızık sahibi olacağına, onlara hocalık edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments