Rüyada göğsünde kurşun görmek

Rüyada göğsünde kurşun görmek uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine işaret eder.

Rüyada göğsünde kurşun gördüyseniz:

  • Bazı konulara olmanız gerektiğinden daha çok iyimser bakıyor olabilirsiniz.

Rüyada göğsünde kurşun yarası görmek alim insanlardan sayılacağına, bir sebeple sıkıntılarının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada göğsünde kurşun görmek işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada göğsünden kurşunlanmak sağlığının da bozulacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada kurşunla göğsünden vurulmak ferah bir haneye sahip olunacağına, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına işaret etmektedir.

Rüyada göğsünden kurşunla vurulmak eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacağından kurşun yemek çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, her zaman sevgi göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine kurşun sıkmak sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kurşun yutmak sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments