Rüyada evine su bastığını görmek

Rüyada evine su bastığını görmek düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına rivayet eder.

Rüyada evine su bastığını gördüyseniz:

  • Belli bir plan ya da projenin tamamlanması gerekiyor.

Rüyada evinin su bastığını görmek hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin su bastığını görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine yorulur.

Rüyada evini su bastığını görmek sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının evini su bastığını görmek yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına delalet eder.

Rüyada evini temiz su bastığını görmek elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, düşlediği evliliğin gecikeceğine işarettir.

Rüyada evin içini su bastığını görmek maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, işlerindeki karın artacağına inanılır.

Rüyada evine su bastığını görmek rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının evini su bastığını görmek üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments